خانه / دانلود / دانلود مقاله پرورش و تولید میگو

دانلود مقاله پرورش و تولید میگو

پرورش و تولید میگو

پرورش و تولید میگو

 

این فایل در دو فرمت word و pdf دراختیار شما قرار داده میشود که شامل ۱۶ صفحه می باشد.

گوشه ای از مطلب:

برای رشد ، تمام میگوهای آب شیرین (مانند سایر سختپوستان) بطور منظم اسکلت خارجی یا پوسته خود را میاندازند. این فرآیند به پوست اندازی موسوم است و با افزایش ناگهانی در اندازه و وزن همراه است. چهار شکل مشخص در چرخه زندگی میگوی آب شیرین وجود دارد: تخم ، لارو ، پست لارو ، و بالغ .

این جانوران همه چیز خوارند و جیره غذایی آنها در نهایت شامل حشرات آبزی و لاروهایشان، جلبکها ، دانه گیاهان ، حبوبات ، بذر و گیاهان ، میوهها ، نرمتنان ریز و سخت پوستان ، گوشت ماهی و پس ماندههای ماهی و سایر جانوران است. به علاوه ممکن است همجنس خوار باشند.

پس از آهک دهی استخرها بیش از میگودار کردن آنها پر میشوند. کود دهی در کشت میگوی آب شیرین به ندرت لازم میشود. در هر حال استخرهای ساخته شده در خاکهای شنیرسی ممکن است نیاز به کوددهی داشته باشند. اجرا کننده باید در طی مدت پرورش ، مراقب خوب نگه داشتن استخرها باشد . برای جلوگیری از فرسایش دیوارهها ، کنترل گیاهان ریشه دار آبزی ، تعمیر و نگهداری تجهیزات خروجی و ورودی آب به ویژه توریها بـاید مـراقـبت خـاصـی انجام گیرد. گیاهان Elodea spp. و Hydrilla spp. بستر خوبی برای میگوها میسازند.

استخرهای مستطیلی برای نوع برداشت ( پره کشی ) که معمولاً در استخرهای پرورش میگوی آب شیرین صورت میگیرد مناسب تر است . حداکثر عرض نباید بیش از مقداری باشد که برای کشیدن یک پره از یک انتها به انتهای دیگر ، لازم است. طول استخر تا حدی به توپوگرافی محل و تا حدی به اندازه استخر و طرح استخر انتخاب شده بستگی دارد. اداره استخرهای باندازه بین ۰/۲-۱/۶ هکتار مناسب تر است . با در نظر گرفتن ۳۰ متر عرض ، یک استخر ۶/۰ هکتار ۲۰۰ متر طول خواهد داشت. عمق متوسط ۹/۰ متر حداقل ۷۵/۰ و حداکثر ۲/۱ متر خواهد بود.

این فایل شامل:

بیولوژی میگوی آب شیرین

پراکنش

چرخه زندگی

مدیریت استخر

میگودار کردن

نوع تغذیه

مقدار تغذیه

برداشت

عملیات پس از برداشت

انواع استخرها و روش های پرورش

استخر پرستاری

پرورش در قفس و ماهی دان

کشت در تانک

میگودار کردن آب های باز

استخر

آب

نیازمندی های محل پرورش

توپوگرافی و خاک

عملیات تفریخگاه

تامین تخم و تفریخ

محیط زیست لاروها

درجه حرارت

اکسیژن محلول

نور

بهداشت

تغذیه لاروها

برداشت و نگهداری پست لاروها

انتقال لاروها

نیازمندی های محل تفریخگاه

سایر نیازمندی ها

تانک لارو

تانک های نگهداری و اختلاط

بیماری ها

صیادان

گیاهان آبزی

پیشگیری

۲۵۰۰تومان – خرید

درباره ی ادمین

همچنین ببینید

تاثیر پروتئین های هیدرولیز شده ضایعات کشتارگاهی طیور بر سطح باکتری های روده و بقا در لارو قزل آلا در مواجهه با آئروموناس سالمونیسیدا

نکات خلاصه شده درس بیماری های ماهی

  نکات خلاصه شده درس بیماری های ماهی بیماری یک پدیده غیر عادی است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *